Personalizirani podmetači za čaše od kože | Set 8 komada

65.00 

Ručno rađeni podmetači za čaše od biljno štavljene kože u crnoj boji. Elegantan su dar koji će na vaš stol unijeti dašak luksuza. Svojim dizajnom i bezvremenskom kvalitetom sa stilom štite sve površine.

Sadržaj: 8 okruglih podmetača za čaše s kožnim remenom i poklon kutijom. Kutija se može razlikovati od one sa slike.

Dimenzije: 9 cm (promjer).

Materijal: Prirodna biljno štavljena koža, kopča od nehrđajućeg čelika.

Boja: Crna. Ostale boje na upit.

Personalizacija: Utiskivanje natpisa u crnoj, srebrnoj i zlatnoj boji. Utiskivanje logotipa na upit.

Vrijeme izrade: Po narudžbi. 3-7 dana, dulje za podmetače s logotipom.

Detaljnije

Ručno rađeni podmetači za čaše od biljno štavljene kože u crnoj boji. Elegantan su dar koji će na vaš stol unijeti dašak luksuza. Svojim dizajnom i bezvremenskom kvalitetom sa stilom štite sve površine.

Set podmetača čini 8 komada s kožnim remenom i kutijom. Kutija se dimenzijama i bojom može razlikovati od one na slici ovisno o broju naručenih setova, vašim željama i dostupnosti. Svakako prije izrade ćemo vas kontaktirati za dogovor oko detalja.

Posebnost ovih podmetača je mogućnost personilazicije. Po vašoj želji utiskujemo slovne i brojčane znakove poput imena, inicijala ili datuma u zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji. Na upit u mogućnosti smo otisnuti i vaš logo.

Biljno štavljena koža je prirodni materijal obrađen prirodnim sredstvima, bez štetnih kemikalija. S vremena na vrijeme podmetače za čaše je potrebno zaštititi njegujućim sredstvom za kožu. Koža će s vremenom malo omekšati, dobiti finu patinu, dublji sjaj i unikatne tragove korištenja. Sitne imperfekcije u teksturi su svojstvene biljno brađenoj koži i čine svaki komad unikatnim.

Podmetači se rade po narudžbi. Ovisno o broju komada i drugim specifičnim zahtjevima poput utiskivanja logotipa i drugih vrijeme izrade i isporuke varira. Obično je to 3 do 7 dana. Duže za podmetače u koje utiskujemo logotipe obzirom je ptrebno prethodno izraditi klišej koji se dodatno naplaćuje.

Marijeta Ferri Atelier je suvremeni brend mlade dizajnerice Marijete Ferri porijeklom s Pelješca specijalizirane za izradu premium kožnih torbi i modnih dodataka. Marijetini proizvodi su ručno rađeni s fokusom na kvalitetu i tradicionalnu metodu fine izrade kože.

 

Osnovne infomacije

Težina0.3 kg
Vrsta proizvoda

Proizvođač

Pakiranje

Napomena

Kutija se može razlikovati od one sa slike