Degustacija vina Pelješca i Istre | Monika Neral i Okusime.com | Guloso Dubrovnik

50.00 

10% popusta možete ostvariti kupnjom ulaznice do 15.03.2024. uz kupon kod Monika. Potrebno ga je unijeti na stranici Košarica ili Plaćanje. Degustacija se održava u subotu 23.03.2024. u Guloso food baru, na novoj lokaciji Obala Stjepana Radića 27, Dubrovnik.

Nakon što potvrdimo Vašu uplatu, e-mailom dostavljamo link putem kojeg možete preuzeti ulaznice.

U suradnji s mladom, već etabliranom, sommelierskom zvijezdom Monikom Neral upoznat ćemo Vas s 8 vrhunskih vina s dva najveća hrvatska poluotoka, Istre i Pelješca. Monika unazad nekoliko godina postiže zavidne rezultate na domaćim i inozemnim sommelierskim natjecanjima.

Na prvenstvima Hrvatske može se pohvaliti osvojenim trećim mjestom već tri godine zaredom. Ove godine sudjelovala je i na austrijskom prvenstvu sommeliera. Maksimalno dozvoljeni plasman za inozemne državljane smješta je i na poziciju među 8 najboljih sommeliera Austrije. Posjeduje International sommelier ASI Diploma Gold i WSET Level3 certifikate.

Za hranu uz vino i glazbu uživo pobrinut će se naš domaćin Guloso food bar iz Dubrovnika na novoj lokaciji (Obala Stjepana Radića 27 – Gruž, Dubrovnik – kod robne kuće Srđ). Kao i Monika, Guloso se može pohvaliti vrijednim nagradama iz svog segmenta poslovanja. Istaknut ćemo nagradu za najbolji burger u Hrvatskoj 2021. i prvo mjesto na Beogradskom festivalu burgera 2023.

Detalje programa i vina koja imate priliku kušati potražite niže u odjeljcima “Opširnije”, “Osnovne informacije” i “Vina koja kušamo”.

Nema na zalihi

Opširnije

DETALJI DEGUSTACIJE VINA

Ideja je istražiti, upoznati i približiti vina i vinare dva najveća hrvatska poluotoka, Istre i Pelješca, jedne drugima i njihovoj publici! Degustiramo ukupno 8 vina, dva bijela, dva roséa i četiri crna.

Degustaciju će voditi nagrađivana sommelierka Monika Neral! Pršut i sir uz vino osigurava naš domaćin Guloso food bar! Na novoj lokaciji u Gružu pored robne kuće Srđ, Obala Stjepana Radića 27, Dubrovnik, degustaciju ćemo održati 23.03.2024. s početkom u 19:00 sati. Trajat će oko dva sata. Poslije ostanite uživati u živoj muzici i dobroj zabavi sve do 23:00.

U nastavku ćemo opisati što sve pokriva cijena ulaznice. Konzumaciju van navedenog potrebno je platiti dodatno. Vina s degustacije moći ćete kupiti na šanku želite li dodatno utvrditi gradivo i uživati na licu mjesta uz svoje omiljeno vino s degustacije.

Za sva pitanja tu smo na e-mail adresi info@okusime.com.

 

ŠTO PIJEMO

Monika Neral vas u ovu avanturu vodi vinskim regijama Pelješca i Istre kroz slijepo kušanje 8 vina u 4 serije.

U svakoj seriji kušamo po dva vina.

Tijekom svake serije degustacije imat ćete priliku glasovati za svojeg favorita. Na kraju večeri trojicu sretnika koji su sudjelovali u glasovanju nagradit ćemo bocom vina po njenom/njegovom vlastitom izboru.

Kušamo dva bijela vina, dva roséa i četiri crna!

Bijela vina

1) Pošip Madre | Vina Milinović | Pelješac

2) Malvazija | Legovina | Istra

Rosé vina

3) Rosé plavac mali | OPG Jurović | Pelješac

4) Rosé teran | Vina Tomaz | Istra

Crna vina

5) Dingač | Vina Matković | Pelješac

6) Teran | Franc Arman | Istra

7) Škrapa | Vinarija Marlais | Pelješac

8) Teran di nonno Giorgio | Sosich Wines | Istra

 

ŠTO JEDEMO

Zahvaljujući Guloso food baru iz Dubrovnika, uz vino ćemo uživati hladno predjelo vrhunskog pršuta i sira koje je uključeno u cijenu ulaznice.

Guloso, kao i Monika, u svom segmentu poslovanja bilježi značajne rezultate na natjecanjima.  Hvale vrijedne nagrade poput one za najbolji burger u Hrvatskoj 2021. ili prvo mjesto na Beogradskom festivalu burgera 2023. garntiraju adekvatnu hranu uz vrhunska vina koja ćemo predstaviti.

Hvala Marku Bautoviću na gostoprimstvu. Moniki posebno obzirom njen angažman osim sommelierskog uključuje i organizacijski, promotivni i svaki drugi aspekt ovog događanja. Respekt za oboje kao i za Joška Brunsko koji nas je povezao s Markom.

 

ŠTO JOŠ

Svoje bogato znanje Monika će rado podijeliti s vama. Naučit ćemo nešto o karakteristikama svake od sorti koje predstavljamo, a i svakom vinu ponaosob. Kako pravilno dekantirati vino, o potencijalu vina za odležavanje i s kojim jelima ih upariti bit će puno govora. Za sva vaša pitanja, naravno, stojimo na raspolaganju.

Osim što ćemo troje od vas nagraditi bocom vina pripremili smo i maleni poklon za uspomenu te dodatnih 10% popusta na kupnju putem Okusime.com webshopa koji vrijedi za kompletnu ponudu vina.

 

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE DEGUSTACIJE

Broj ulaznica za degustaciju ograničen je na 40.

REZERVACIJE

Rezervacije primamo isključivo putem Okusime.com webshopa. Možete platiti Visa, Master i Maesto karticama jednokratno i uplatom na račun. Narudžbe s vrstom plaćanja “uplata na račun” zadržavamo pravo otkazati ukoliko uplata nije vidljiva u roku od maksimalno 3 radna dana od trenutka zaprimanja narudžbe.

Mjesto za svakog gosta smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Rezervacije za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se valjanim.

Kao dokaz rezervacije dovoljno je pokazati e-mail o uspješnoj kupnji ili preuzetu ulaznicu na mobilnom uređaju ili u tiskanom obliku ako vam je draže, uz ime i prezime platitelja rezervacije.

OTKAZIVANJE DEGUSTACIJE I POVRAT UPLAĆENIH REZERVACIJA

U slučaju nepredviđenih okolnosti, više sile ili drugih razloga zbog kojih eventualno budemo prisiljeni otkazati degustaciju o tome ćemo vas obavijestiti putem e-mail poruke na adresu koju ste naveli prilikom kupnje rezervacije.

Svima s valjanim rezervacijama vratit ćemo sva uplaćena sredstva u roku od 10 radnih dana od trenutka obavijesti.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE GOSTA

Svoj dolazak možete otkazati porukom na e-mail adresu info@okusime.com

Svi koji su otkazali rezervaciju 7 ili više dana prije planiranog početka degustacije imaju pravo na povrat novca u 100% iznosu.

Ako otkažete rezervaciju 5 do 6 dana prije planiranog početka degustacije imate pravo na povrat novca u 70% iznosu.

Za otkazivanje degustacije u roku od 4 dana prije planiranog početka degustacije imate pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Onima koji nisu zatražili otkazivanje rezervacije u navedenim rokovima (tri dana i manje od planiranog početka degustacije) ili ne dođu na degustaciju uplaćeni iznos ne vraćamo.

U slučaju da ste spriječeni doći na degustaciju svoju rezervaciju/ulaznicu možete proslijediti drugoj osobi u elektronskom ili tiskanom obliku.

Korisnici koji su degustaciju dobili kao poklon ili je uplata izvršena s računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

 

REZERVIRAJ NA WEBSHOPU

Vina koja kušamo

Osnovne infomacije

Adresa

Gulozo food bar | Obala Stjepana Radića 27 | Dubrovnik

Vrijeme

19:00 – 24:00

Organizator

Monika Neral (Sommelier), Okusime.com (Webshop)

Napomena

Broj ulaznica ograničen na 40

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Degustacija vina Pelješca i Istre | Monika Neral i Okusime.com | Guloso Dubrovnik”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiranjem prihvaćaš pravila privatnosti i uvjete korištenja


Slični proizvodi