Madirazza vina – Potomje Pelješac

Madirazza vina iz Potomja na poluotoku Pelješcu jedna je najstarijih privatnih vinarija poluotoka Pelješca. Respektabilna kolekcija vina čini je i jednom od najvećih. Na preko 20 hektara zemlje uzgajaju grožđe sorti plavac mali, pošip, grk i rukatac (maraština). Najznačajniji položaji Madirazzinih vinograda su Dingač i Postup zaštićeni kao lokaliteti još šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Iz široke palete asortimana izdvajamo Dingač Grande Riservu, Grk Herakles i Pošip Garbinadu 5 bf koje možete kupiti i ovdje na našem Webshopu. Specifično za vinariju Madirazza je kombinacija tradicionalnih vrijednosti proizvodnje vina, modernih tehnologija i aktivnog praćenje trendova svijetske vinske scene. Primjera radi, vinarija Madirazza je pvrva hrvatska vinarija koja je proizvela bijelo vino od crne sorte plavac mali (Blanc De Noir). Isto tako prvi su, a i rijetki koji na Pelješcu vina proizvode Pet Nat metodom (odležavanja na finom talogu).

Brojne su i specijalne kolekcije vina poput vina iz serije Bofori inspiriranih vjetrom. Isto tako i vina Lille nastalih u suradnji s pjevačicom Lidijom Bačić. Ne smijemo zaborviti ni posebne edicije koje se rade samo od grožđa najboljih berbi poput serije D’Oro Nobile. Tu je i pregršt varijanti arhivskih vina starih i preko 15 godina.

Osim vina u ponudi vinarije Madirazza možete pronaći rakije, likere, med i maslinova ulja sorti orgula (oblica), lastovka i drobnica koja smo uvrstili i u našu ponudu.

Proizvodi ovog proizvođača

Lokacija

Kontakt

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Madirazza vina – Potomje Pelješac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiranjem prihvaćaš pravila privatnosti i uvjete korištenja