Okusime.com terasa otvara svoja vrata 19.06.2023.

Okusime.com terasa otvara svoja vrata 19.06.2023.

Nakon nešto više od godine dana online poslovanja širimo svoje djelovanje malčice i van žice! Svratite u Kunu Pelješku na Okusime.com terasu!

Okusime.com terasa i izlog

Na adresi sjedišta, Kuna 24, 20244 Kuna Pelješka, 19.06.2023. otvaramo Webshop izlog koji funkcionira po principu samoposluge.

Možete kupiti 12 odabranih proizvoda, ponijeti ih sa sobom ili iskoristiti terasu za uživanje u njima, po pravilima kuće, na vlastitu odgovornost.

Platiti je moguće gotovinom u kasicu prasicu na licu mjesta ili karticom i “uplatom na račun” online. Upute za korištenje su vidljive s desne strane police na kojoj su izloženi proizvodi.

Asortiman proizvoda čine 3 bijela vina, 3 crna vina, rakija Travarica plus 3 likera, maslinovo ulje i stonska sol sa začinima. Sve proizvode koje ćete imati priliku uživati na Okusime.com terasi popularno zvanoj “Taraca” možete vidjeti ovdje.

U predvorju terase imate priliku pogledati izložbu nekolicine radova velikog hrvatskog slikara Mata Celestina Medovića rođenog u Kuni Pelješkoj. Radi se o devet printeva, proporcionalno umanjenih, poznatih Medovićevih djela.

Rezervacije

Prostor je idealan za omanje drušvo, do 8 osoba, npr. proslavu prigoda poput rođendana i sličnih. Romantično ozračje moglo bi se svidjeti i parovima ili onima koji će to tek postati.

Imajte na umu, samo su 4 stola s po dva sjedeća mjesta svaki.

Rezervacija uključje period punog radnog vremena od 19:00 – 24:00 sata i besplatnu degustaciju jednog vina ili likera ovisno o datumu dolaska.

Rezervacije stolova možete napraviti ovdje.

Navratite u Kunu Pelješku na Taracu uživati bogatstva peljeških okusa!

Komentiraj

Komentiranjem prihvaćaš pravila privatnosti i uvjete korištenja