Matuško vina – Potomje Pelješac

Matuško vina, vinarija Mata Violića zvanog Matuško iz Potomja na poluotoku Pelješcu. Jedan od najpoznatijih peljeških vinara svoju vinsku priču u privatnim vodama započinje 1997. godine. Zahvaljujući predanosti, tradiciji i strasti vinarija Matuško danas je respektabilna vinarija ne samo u hrvatskim već i inozemnim okvirima.

Vinarija Matuško proizvodi vina sorti plavac mali, rukatac (maraština), zinfandel i pošip te dodatno šampanjac i maslinovo ulje. Mahom se radi o vrhunskim vinima poput Dingača, Dingač reserve, Dingač royala, Dingač superiora ili Postupa.

Vina vinarije Matuško možete i degustirati u njihovom podrumu na adresi Potomje 5, 20244 Potomje, poluotok Pelješac, Hrvatska.

U slučaju da želite uz vino i nešto prigristi preporučamo posjet Matuškovom restoranu “Dingač” koji se nalazi u malom mjestu Borak, svega nekoliko kilometara udaljenom od podruma.

Nađete li se u Dubrovniku imate priliku kušati Matuškova vina u samoj jezgri starog grada gdje se nalazi luksuzno uređena kušaona i trgovina vina.

Proizvodi ovog proizvođača

Novosti

Lokacija

Kontakt

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Matuško vina – Potomje Pelješac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiranjem prihvaćaš pravila privatnosti i uvjete korištenja