Hajduk vina: Novo u ponudi vinarije Palihnić iz Kune Pelješke

Hajduk vina: Novo u ponudi vinarije Palihnić iz Kune Pelješke

Novosti iz vinarije Palihnić

Suradnja s Hajdukom

Suradnja nogometnog kluba Hajduk i vinarije Palihnić počinje 2016. godine predstavljanjem artikala namijenjenih ugostiteljima. Ponuđeno je pet vina, dva vrhunska i dva kvalitetna u pakiranju od 0,187 L te desertno u pakiranju od 0,75 L koje je nazvano Stari plac. Od vrhunskih to su bili Postup i Pošip, a od kvalitetnih Plavac mali i Rukatac.

Proširena ponuda Hajdukovih vina

Ove godine ponuda Hajdukovih klupskih proizvoda je proširena Palihnićevim vinima u pakiranjima od 0.75 i 1 litre. Od litarskih predstavljeni su Rukatac i Plavac pelješac, a u pakiranju od 0,75 L može se pronaći Rukatac, Rose, Plavac pelješac, Plavac selekcija i Dingač. Od navedenih vina u kategoriju vrhunskih spadaju Dingač i Plavac selekcija, a sva ostala su iz klase kvalitetnih vina.

Kvaliteta

Kvaliteta Hajduk vina odgovara već poznatoj kvaliteti Palihnićevih vina koja viđamo na tržištu više od dvadeset godina. U principu se puni isto vino pod Hajduk etiketom. Od navedenih preporučio bi Dingač koji je višestruki dobitnik šampionskih nagrada na Sabatini te Plavac selekciju koja je relativno novi artikl na tržištu.

Komentiraj

Komentiranjem prihvaćaš pravila privatnosti i uvjete korištenja