Okusime.com Taraca Kuna Pelješac: Novosti u sezoni 2024.

Okusime.com Taraca Kuna Pelješac: Novosti u sezoni 2024.

Okusime.com Taraca u Kuni na Pelješcu donosi nekoliko novosti u odnosu na prošlu godinu. Prošireni asortiman, degustacije i rezervacije stolova. Detalji su u članku!

Okusime.com Taraca, što je to!?

Taraca se nalazi na adresi našeg sjedišta, Kuna 24, 20244 Kuna Pelješka. Lako je pronaći. Nalazi se na početku glavne ulice s desne strane, desetak metara od dućana Studenac koji je na glavnom trgu zvanom Pjaca. Slijedite crvena svjetla i ne možete je promašiti.

Taraca je dućan koji je funkcionira po principu samoposluge u doslovnom smislu te riječi, bar onim danima kada nas nema na lokaciji. Sve proizvode izložene na Taraci možete kupiti, zapakirati u priložene vrećice i ponijeti sa sobom. Slobodni ste ih i uživati na licu mjesta koristeći sav dostupan inventar po pravilima kuće i na vlastitu odgovornost. Radimo svaki dan bez padalina od 19-24 h.

Platiti je moguće gotovinom u kasicu prasicu ili karticom online putem webshopa. Upute za korištenje su vidljive s desne strane police na kojoj su izloženi proizvodi.

U predvorju terase imate priliku pogledati mini izložbu nekolicine radova velikog hrvatskog slikara Mata Celestina Medovića rođenog u Kuni Pelješkoj. Devet je printeva, proporcionalno umanjenih, poznatih Medovićevih djela.

Okusime.com Taraca - Asortiman

Asortiman na Taraci smo ove godine značajno proširili. Ponuda vina je narasla s 6 na 15. Pripremili smo 6 bijelih, 6 crnih te po jedan orange, rosé i desertno vino.

Mahom se radi o sortama i proizvođačima s Pelješca. Pronaći ćete nekoliko varijanti vina sorte plavac mali uključujući Dingač i Postup te rukatac (maraština), pošip i grk. Izuzetak je orange vino koje je iz Plastova pored Skradina sorte debit vinarije Bibich.

Od ostalih alkoholnih pića tu je 5 likera i travarica. U ponudi su još i dva maslinova ulja te dvije varijante soli sa začinima također porijeklom s Pelješca.

Sve proizvode iz ponude možete vidjeti niže!

Okusime.com Taraca - Degustacije vina

Novost ove godine su i degustacije vina. U ponudi su 3 različite degustacije koje možete rezervirati putem webshopa.

Uz svaku od degustacija u mogućnosti ste odabrati i prigodni zalogaj. Zahvaljujući dragim prijateljima i susjedima iz Agroturizma Antunović osigurat ćemo vam domaći pršut, 3 vrste sira uz jutiku, masline iz soli i kruh ipod peke!

Više o svakoj degustaciji, vinima koja imate priliku uživati i drugim uvjetima možete pronaći ovdje!

Petkom imate priliku sudjelovati na besplatinim promotivnim degustacijama vina. Svaki petak ćemo vam prezentirati po jedno do dva vina koja ćete imati priliku kušati besplatno i nešto naučiti o svakom. Nije li vam degustacija dovoljna slobodni ste kupiti bocu, bilo vina koje degustiramo ili neko drugo po vlastiom izboru.

Imajte na umu da su na Taraci samo 4 stola s po dva sjedeća mjesta. Stol možete rezervirati ovdje. Uz rezervaciju stola častimo vas likerom od mirte ili ruže i čašom vina po vlastitom izboru!

 

Okusime.com Taraca - Rezervacije stolova

Prostor je idealan za omanje drušvo, 8 do 10 osoba, za proslave prigoda poput rođendana i sličnih. Romantično ozračje moglo bi se svidjeti i parovima ili onima koji će to tek postati.

Na Taraci su za rezervacije, kao što smo već rekli, dostupna 4 stola s po dva sjedeća mjesta svaki.

Rezervacija uključje period punog radnog vremena od 19:00 – 24:00 sata, čašu vina po vlastitom izboru i liker od mirte ili ruže Nature Dalmatia iz Hodilja pored Stona.

Rezervacije stolova možete napraviti ovdje.

Navratite u Kunu Pelješku na Taracu uživati bogatstva peljeških okusa!

Komentiraj

Komentiranjem prihvaćaš pravila privatnosti i uvjete korištenja